Uusi C-HR Hybrid on tulossa. Ja se tulee vauhdilla.

Uuden Toyota C-HR:n edistynyt hybriditekniikka tarjoaa uuden sukupolven suorituskykyä, joka on linjassa auton ilmeen kanssa. Sisätilat ovat nyt entistä ylellisemmät, ja hallintalaitteet sekä ominaisuudet ovat paremmin hyödynnettävissä. Uudessa Toyota C-HR Hybridissä ei todellakaan ole mitään tavanomaista.

Tilaa tästä uusimmat Toyota C-HR Hybrid -uutiset ja lataa uusi hinnasto.

Pidä minut ajan tasalla   Lataa hinnasto  

UUDEN SUKUPOLVEN HYBRIDI

Kaksilitrainen, 184 hevosvoiman tehon tuottava hybridivoimalinja vie ajokokemuksen uudelle tasolle. Erinomainen kiihtyvyys on käytössäsi ilman viivettä, ja ajaminen on hauskempaa ja tarkempaa kuin koskaan ennen.

UUDENLAISTA TYYLIKKYYTTÄ

Auton keula ja peräosa on muotoiltu uudelleen. Huomio kiinnittyy tehokkaisiin LED-valoihin, kevytmetallivanteisiin ja näyttävään oranssiseen kaksivärimaalaukseen. C-HR:ää ei yksinkertaisesti voi olla huomaamatta. Sisätiloissa huomaat pehmeän ylelliset pintamateriaalit, kiiltomustat yksityiskohdat sekä sähköisesti säädettävän kuljettajan istuimen. Yksityiskohdat viestivät laatua.

PAREMPIA YHTEYKSIÄ

Joukko innovatiivisia ominaisuuksia varmistaa, että olet entistä paremmin yhteydessä autoosi. Applen CarPlayn ja Android Auton kautta voit suoraan hyödyntää puhelimesi toimintoja auton multimedianäytössä. Lisäksi voit käyttää Toyota-autoosi liittyviä etäpalveluita Toyota MyT -mobiilisovelluksen avulla. Sen avulla säästät aikaa ja autoilusi on huolettomampaa.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot