Uusi Camry Hybrid

Maailmalla menestynyt Toyota Camry on palannut Suomen markkinoille. Odotetussa hybridi-uutuudessa yhdistyvät huippulaadukkaan sedanin tyylikkyys ja uusimman hybridisukupolven suorituskyky. Linjakas muotoilu, viimeisin tekniikka ja poikkeuksellinen mukavuus tarjoavat ajokokemuksen, joka on sekä innostava että uudenlainen.

Nautinnollinen ajaa

Uusi Camry Hybrid on rakennettu entistä paremman ja nautinnollisemman ajokokemuksen varmistamiseksi uudelle Toyota New Global Architecture (TNGA) -pohjalevylle. 

Sen ansiosta auton painopiste on matalammalla ja kori on jämäkämpi. Se tarkoittaa taas entistä jouheampaa käyttäytymistä ääritilanteissa. Vaativissakin olosuhteissa auton käsiteltävyys on huippuluokkaa.

Voimaa riittää - 218hv

Camry-hybridin tehokas 2,5 litrainen moottori tarjoaa vaikuttavaa voimaa ja vääntöä. Luvassa on helposti tarjolla olevaa, saumatonta suorituskykyä – lähes äänettömästi. Lisääntyneen voiman ohella auton tehokkuus ja kokonaistaloudellisuus ovat myös parantuneet.

Tyylikästä ja mukavaa matkantekoa

Uuden Camry Hybridin sisätiloissa yhdistyvät elegantti tyylikkyys ja parhaat materiaalit. Edessä kauniit, yhtenäiset linjat ympäröivät kuljettajaa ja ne muodostavat mukavan ja avaran tilan koko auton etuosaan. Takaosan matkustajilla on reilusti tilaa, takaosan keskikonsolissa on ilmastoinnin ja audiojärjestelmän säätö sekä takapenkkien lepoasennon* säätö. Reilu 524 litran tavaratila varmistaa, että saat helposti kaiken tarvitsemasi mukaan. 

* Premium-varustelutasossa

Älykkäämpi ja turvallisempi

Jokaisen Camryn vakiovarusteluun kuuluu Toyota Safety Sense -turvajärjestelmä. Se on monipuolinen yhdistelmä tekniikoita, joiden tarkoitus on nostaa ajamisen helppous uudelle tasolle. Järjestelmään kuuluu mm. Pre-Collision -järjestelmä jalankulkijatunnistuksella, mukautuva vakionopeudensäädin sekä Kaistanvaihtovaroitin.

Lataa Camry Hybrid -hinnasto tästä.

Lataa hinnasto