Uusi iso Corolla Hybrid -perhe

Nyt ennakkomyynnissä

Suosittu Corolla-tuoteperhe laajenee, sillä 12. sukupolven Corollasta on valittavissa kolme eri korimallia: ketterän Hatchbackin lisäksi saatavilla on niin monikäyttöinen Touring Sports kuin modernia tyyliä henkivä Sedan. Lisäksi asiakkaat pääsevät nauttimaan Toyotan itselataavan hybridin eduista, sillä koko Corolla-perheen voimalinjana toimii Toyotan hybriditekniikka. Tyylikäs muotoilu ja ajamisen vaivattomuus yhdistettynä Toyotan luotettavuuteen tekevät Corolla Hybridistä modernin ajan ikonin.

Ilahduttavan taloudellinen

Uusi Corolla Hybridi on paitsi mukava ajossa, myös taloudellinen ja vähäpäästöinen tai jopa täysin päästötön silloin, kun auton hybriditekniikka hyödyntää pelkästään sähkömoottoria. Uudella Corollalla voit ajaa niissäkin kaupunkikeskustoissa, joissa päästöjä on rajoitettu.

1.8-litraiseen moottorin perustuva hybridivoimalinja vastaa ripeästi kuljettajan toivomuksiin tehden ajosta helppoa ja vaivatonta. Enemmän tehoa kaipaaville tarjolla on myös 2.0-litraiseen moottoriin perustuva 180-hevosvoimainen hybriditekniikka sekä Hatchback että Touring Sports -malliin. Moottorivalinnastasi riippumatta ajo on paitsi nautinnollista, myös taloudellista kaikissa ajotilanteissa. Pitkätkin ajomatkat taittuvat huolettomasti Toyotan itselataavalla hybridillä, sillä autoa ei ole tarvetta ladata ulkoisesti.

Ei ihmekään, että globaalisti jo yli 12 miljoonaa asiakasta on valinnut Toyota Hybridin. Viimeistään nyt on oikea aika liittyä Toyota Hybrid -kuljettajien joukkoon, kun hybriditekniikka laajenee myös maailman suosituimpaan malliin, Toyota Corollaan.

Entistä enemmän

Uusi Corolla rakentuu Toyotan edistykselliselle TNGA-pohjalevylle. Jäykkä kori, matala painopiste ja monivarsituettu taka-akselisto tekevät ajamisesta nautinnollista, ja lisäksi kuljettajan istuimen monipuoliset säädöt viimeistelevät ajomukavuuden.

Uudet Corolla-mallit nyt ennakkomyynnissä. Lataa hinnastot tästä.

Suunniteltu säväyttämään

Uusi Corolla vie sinut minne ikinä haluatkin - aina tyylikkäästi ja mukavasti. Iso Corolla Touring Sports on kasvanut luokkaa suuremmaksi. Farmarikorimalli tarjoaa linjakkaan ulkonäön lisäksi myös monikäyttöistä tilaa, ja se sopiikin erinomaisesti aktiivisille ja harrastaville perheille. Suureen, lähes 600-litraiseen tavaratilaan mahtuu helposti vaikkapa koko perheen matkalaukut tai mökkiviikon varusteet, ja saatavilla oleva sähköinen takaluukku jalanheilautustoiminnolla helpottaa arkea. Lisäksi tavaratila on helppo laajentaa nopeasti jopa 1600-litraiseksi kaatamalla takaistuimet tavaratilan kahvoista.

Corolla Hatchbackin ilme on rohkea ja dynaaminen; konepellin leveä ja matala linja, saatavilla olevat urheilulliset 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, voimakas etusäleikkö ja erottuvat LED-ajovalot korostavat sen nuorekasta olemusta. Lisäksi saatavilla oleva mukautuva iskunvaimennus ja tehokas 180-hevosvoimainen hybridi tekevät Hatchback-mallista Corolla-perheen hauskimman ajettavan.

Corolla Sedan on tyylikäs valinta. Sen kylkilinja jatkuu linjakkaasti keulalta suureen tavaratilaan asti, ja auton yleisilme on samaan aikaan voimakas ja arvokas. Corolla Sedan tekee vaikutuksen, minne ikinä menetkin.

Turvallisuus vakiona

Sinun turvallisuutesi on meille tärkeää, ja siksi Toyotan Safety Sense -turvavarusteet ovatkin vakiona jokaisessa Corollassa. Toyota Safety Sense -varusteiden uusin sukupolvi sisältää Pre-Collision-järjestelmän, joka tunnistaa jalankulkijat ja pyöräilijät, mukautuvan vakionopeussäätimen, kaistavahdin ohjausavustimella, liikennemerkkien tunnistuksen sekä automaattiset kaukovalot. Lisäksi Corollan uuden sukupolven myötä esitellään aktiivinen kaistanseuranta (LTA) -toiminto, joka nostaa ajamisen pykälää lähemmäs automaattista ajamista. Yhdessä mukautuvan vakionopeussäätimen kanssa aktiivinen kaistanseuranta pystyy seuraamaan kaistamerkintöjä ja edellä kulkevaa autoa avustaen kuljettajaa näin turvallisempaan ajamiseen. Aktiivinen kaistanseuranta on vakiovarusteena kaikissa automaattivaihteisissa Corolla-malleissa.

Lataa uuden Corollan tekniset tiedot tai esite.