Kierrokset nousevat - Toyota Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid on Talviauto 2020

Tarjoamme nyt Tekniikan Maailman talviautovertailun voiton kunniaksi Toyota Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid -malliin talvirengasyhdistelmän (talvirenkaat kevytmetallivanteilla) veloituksetta. Etusi on jopa 2 000 €.

Toyota Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid voitti Tekniikan Maailma -lehden vuotuisen talviautovertailun ja ansaitsi Talviauto 2020 -tittelin. Corollan siivittivät voittoon mallin tasainen suoritus kaikissa talviominaisuuksia mittaavissa testeissä. Erityistä kiitosta keräsi auton hallittavuus talviolosuhteissa sekä lämmityslaitteen toiminta.

”Toyota vei voiton hienolla suorituksella, jossa sen vahvuudet sijoittuivat arvostelun kannalta optimaalisesti. Auto sai kympin arvosanat hallittavuudesta ja vielä tärkeämpänä lämmityslaitteesta, eikä merkittävää heikkoutta edes ilmennyt. Jo edellisen sukupolven hybridi-Auris pärjäsi hienosti ajonvakautuksen hyvää toimintaa edellyttävillä osa-alueilla ja lämmityslaitekokeissa. Nyt kokonaisuutta on viety askel parempaan suuntaan, ja lopputulos on hieno talviauto. Kansansuosio on selvästikin hyvin ansaittua”, kirjoittaa Tekniikan Maailma loppuarvostelussaan.

Tyylikäs ja tehokas 2.0 Hybrid

Iso Corolla Touring Sports tarjoaa linjakkaan ulkonäön lisäksi runsaasti monikäyttöistä tilaa, ja se sopiikin erinomaisesti aktiivisille ja harrastaville perheille. Suureen, lähes 600-litraiseen tavaratilaan mahtuu helposti vaikkapa koko perheen matkalaukut tai mökkiviikon varusteet, ja saatavilla oleva sähköinen takaluukku jalanheilautustoiminnolla helpottaa arkea. Kaksilitrainen hybridivoimalinja tarjoaa jopa 184 hv:n tehon tehden päivittäisestä ajosta helppoa ja hauskaa.

Toyota Corolla TREK

Toyota Corolla TREK -erikoismalli vie sinut elämäsi seikkailuihin. Crossover-henkisen TREK-mallin maavaraa on korotettu 20 mm, mikä tekee autosta etenemiskykyisemmän Suomen vaihtelevissa sää- ja tieolosuhteissa. Mm. maasturihenkinen TREK-korisarja, alleajosuojat edessä ja takana, hunajakennomaski ja tummennetut takalasit ja LED-ajovalot alleviivaavat kattavasti varustellun erikoismallin aktiivista luonnetta.

Toyota Corolla GR Sport

TOYOTA GAZOO Racingin inspiroima Corolla GR Sport on tehty dynaamiseen ajoon. Mukautuva iskunvaimennus yhdistettynä 2,0-litraisen hybridivoimanlinjan tuottamaan 184 hevosvoiman tehoon tekee GR Sport -mallista Corolla-perheen urheilullisimman vaihtoehdon. Koneistetut, 18-tuumaiset kevytmetallivanteet punaisilla yksityiskohdilla sekä tyylikkäät GR Sport -yksityiskohdat auton korissa ja sisätilloissa luovat näyttävän vaikutelman, joka erottuu liikenteessä.

Toyota Jousto. Parempi tie uuteen autoon.

Toyota Jousto on uudenlainen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, maksat vain auton käytöstä. Toyota Joustoon kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huolenpitosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja pienen kuukausierän. Tutustu Toyota Jousto -rahoituksen esimerkkilaskelmaan:

 

Toyota Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid Active: 303 €/kk

 

Toyota Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid Active 32 394,18 €
(sis. toimituskulut 600 € + talvirenkaat 0 €).
Toyota Jousto kk-erä: 303 €.
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (6 478,84 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 14 674 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,77 %. Luoton määrä 25 915,34 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 28 943,30 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot