Renkaiden kausisäilytys

Renkaiden kausisäilytys tarjoaa sinulle vaivattoman ja tilaa säästävän ratkaisun. Renkaat ovat suojassa, turvassa ja asianmukaisissa olosuhteissa.

Kysy mahdollisuutta jättää renkaat meille säilytykseen!

Jätä renkaiden säilytys meidän huoleksemme.
Hyvä tietää renkaiden säilytyksestä

Renkaiden säilytyspaikka kannattaa valita huolella, sillä vääränlainen säilytys voi lyhentää renkaiden käyttöikää tai jopa pilata ne. Liian kuuma säilytyspaikka, suora auringonvalo tai esimerkiksi kosketus öljyyn on renkaille myrkkyä.

Paras säilytyspaikka renkaille on viileä, pimeä ja lämpötilaltaan tasainen paikka. Liian kuumaa tai hyvin kosteaa paikkaa kannattaa myös välttää.  Liian kuumassa esim. keskuslämmityskattilan päällä rengas kuivuu pilalle.

Varo öljyä tai liuottimia

Autotalli on kelpo säilytyspaikka, kunhan varoo, etteivät renkaat ole kosketuksissa öljyn tai liuottimien kanssa. Ne pehmentävät kumin, jolloin rengas kuluu epätasaisesti.

Renkaat voi säilyttää pystyssä tai kyljellään, kunhan niiden päälle ei aseteta puristusta tai painoa. Paino voi muuttaa renkaan muotoa pysyvästi.

Ennen säilytystä rengaspaineet kannattaa asettaa oikeiksi ja renkaat sekä vanteet kannattaa pestä. Maantiesuola ei tee hyvää kummallekaan. Lisäksi renkaisiin kannattaa merkitä, missä rengas on autossa sijainnut.