Tarjoukset ja kampanjat

Winter Pack -varustepaketti 490 €

Meiltä saat Winter Packin seuraaviin malleihin: Aygo, Yaris, Auris, Auris Touring Sports, Corolla, Toyota C-HR, Avensis, Verso ja RAV4.

Lue lisää >

Proace Pro Service ja Pro Work

Nyt kaikkiin uusiin Proace-tilauksiin veloituksetta Huoltosopimus Plus tai talvirenkaat ja vanerointi. Valitse kahdesta vaihtoehtoisesta tarjouksesta itsellesi mieluisampi. Etusi yli 2000 €.

Lue lisää >

Hybrid Pack -varustepaketti 490 €

Meiltä Hybrid Pack -varustepaketti vain 490 €. Lisäksi kaikkiin Auris Hybrid -malleihin ja RAV4 AWD Hybrid Editioniin varustepaketin hinta on 0 €!

Lue lisää >

Avensis Active Edition Touring Sports Multidrive S

Nyt meiltä huippuvarusteltu Avensis Active Edition Touring Sports Multidrive S erikoishintaan – etusi jopa 5 700 €!

Lue lisää >

RAV4 Hybrid Edition

Meillä rajoitettu erä RAV4 Hybrid Edition -mallia nelivetona erikoishintaan 46 126 €. Tähän malliin myös Hybrid Pack -varustepaketti nyt 0 €.

Lue lisää >

Auris 1.2 T Touring Sports Active Edition

Nyt saat meiltä erään Toyota Auris 1.2 T Touring Sports Active Edition -malleja automaattivaihteiston ja Winter Pack -varustepaketin 0 €!

Lue lisää >

Auris Hybrid Edition

Valitse Suomen suosituin Hybridi ja vahvasti varustellut Auris Edition -mallit. Nyt saat meiltä Hybrid Pack -varustepaketin kaikkiin Auris Hybrid -malleihin 0 €.

Lue lisää >

Ensiesittelyssä Yaris Edition -erikoismalli

Uusi Yaris Edition on erittäin taloudellinen ja tiloiltaan monipuolinen kompakti erikoismalli, jota on tarjolla rajoitettu erä. Erikoishinnoiteltuun Yaris Edition -malliin lisäksi Winter Pack nyt 0 €.

Lue lisää >

Corolla Active Edition

Nyt saatavilla meiltä Corolla Active Edition -erikoismalli. Lisäksi kaikkiin Corolla-malleihin Winter Pack -varustepaketti vain 490 €. Etusi yli 3 600 €!

Lue lisää >

AYGO Edition

Meiltä Winter Pack -varustepaketti vahvasti varusteltuun AYGO Edition -erikoismalliin 490 €. Etusi yli 1 600 €.

Lue lisää >