22.1.2024

Autoliike Nystedtille Toyota -edustus Vaasaan

 

Osuuskauppa KPO:n omistama Autoliike Nystedt ja Toyota Auto Finland ovat sopineet Nystedtin Toyota -liiketoiminnan laajentumisesta Vaasaan 1.4.2025 alkaen. Toyota -liike rakennetaan Kivihakaan KPO:n omalle tontille Automaan naapuriin. Uuden liikkeen tilat sijoittuvat osin nykyiseen rakennukseen ja osin sen yhteyteen rakennettavaan noin 1 500 m2 suuruiseen laajennusosaan. Laajennuksen vuoksi siirtyvälle Automaan katsastukselle rakennetaan tontille uudet tilat. Muutoin Automaa jatkaa nykyisissä tiloissaan.

”Toyota -edustuksen saaminen Vaasaan on Nystedtille ja KPO:lle todella hieno asia. Tämä investointi laajentaa Nystedtin tarjoamat Toyota -palvelut kattamaan kaikki pohjalaismaakunnat, ja on luonteva jatke koko KPO:n palvelutarjonnan laajentamiseen Vaasan seudulla. Toyota on ollut KPO:lle pitkäaikainen yhteistyökumppani, ja tämän myötä yhteistyö syvenee entisestään”, toteaa Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

Uuden myymälän rakennustyöt alkavat välittömästi katsastusaseman siirrolla ja jatkuvat laajennusosan rakennustöillä keväällä. Samassa yhteydessä tehdään peruskorjaustoimenpiteitä nykyiseen autoliikerakennukseen. Automaan toiminnot jatkuvat normaalisti rakennustöiden ajan. Mahdolliset häiriöt pyritään minimoimaan, jotta asiointi tontilla on mahdollisimman helppoa myös rakennusaikana.

”Olemme todella iloisia saadessamme Toyota -palvelut myös Vaasaan. Autoalalla on käynnissä iso murros, ja uskomme vahvasti, että Toyota tulee olemaan myös tulevaisuudessa yksi vahvimmista toimijoista muuttuvassa markkinassa. Toyotan erinomaiset tuotteet ja kattavat palvelut sopivat erinomaisesti suomalaiseen ja pohjalaiseen tarpeeseen. Nystedtin sijoittuminen Automaan naapuriin luo kauppapaikasta yhä vahvemman autokaupan keskittymän, josta asiakkaamme löytävät kaikki autoiluun liittyvät palvelut samasta pihapiiristä” kertoo Osuuskauppa KPO:n talousjohtaja ja autokaupan toimialajohtaja Matti Laukka.

”Vaasaan avattavasta Toyota -liikkeestä tulee löytymään kaikki autoilijan palvelut. Uusien Toyota -autojen lisäksi tarjoamme kattavan vaihtoautovalikoiman, huolto- ja korjaamopalvelut kaikkiin tarpeisiin sekä laajat rengas- ja varaosapalvelut. Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään uuden autotalomme Vaasan alueen nykyisille ja uusille asiakkaille”, päättää Autoliike Nystedtin toimitusjohtaja Niklas Wingren.

Autoliike Nystedt on täyden palvelun autotalo, jonka merkkiedustuksena on Toyota. Nystedt toimii nykyisellään Ylivieskassa, Kokkolassa ja Pietarsaaressa, sekä Maakunnan Auto nimellä Seinäjoella ja Kauhajoella.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa KPO, toimitusjohtaja Kim Biskop 040 577 0821

Osuuskauppa KPO, talousjohtaja ja autokaupan toimialajohtaja Matti Laukka 0400 348 777

Autoliike Nystedt, toimitusjohtaja Niklas Wingren 050 574 9946