​​​​​

uudistunut Yaris Cross

Modernin itsevarma

Uudistunut Yaris Cross yhdistää kompaktin kaupunkiauton ketteryyden crossoverin monipuolisuuteen ja ajomukavuuteen. Uusi Yaris Cross tarjoaa ajamisen iloa tyylikkäästi ja stressittömästi. Malli on nyt koeajettavissa.

Mallisto alkaen 28 904,56 €
 

Tutustu malliin    Varaa koeajo

Tutustu hinnastoon, teknisiin tietoihin ja varustelistaan

Design

Itsevarma olemus

Teknologia

Vaivatonta käytettävyyttä

Voimalinjat

Dynaamista suorituskykyä

Turvallisuus

Edistykselliset turvavarusteet

100% Hybrid

Nautinnollinen ajokokemus


Ota jokainen ajomatka rennosti. Yaris Crossin tehokkaat 1.5-litraiset hybridimoottorit (116 hv ja 130 hv) tarjoavat tehokasta suorituskykyä ajomukavuudesta tinkimättä.

1.5 Hybrid 130 hv

Lopulliset arvot vahvistuvat tyyppihyväksynnässä.

 

Voimalinja 1.5 Hybrid 130 hv

Teho 130 hv

Kulutus 4.5 – 5.4 l/100km

CO2-arvot (WLTP) 103 - 122 g/km

1.5 Hybrid 116 hv

Lopulliset arvot vahvistuvat tyyppihyväksynnässä.

 

Voimalinja 1.5 Hybrid 116 hv

Teho 116 hv

Kulutus 4.4 – 5.0 l/100km

CO2-arvot (WLTP) 100 - 117 g/km

Saatavilla neliveto

Uuden Yaris Cross Hybridin edistyksellisen itselataavan hybriditeknologian ja älykkään AWD-i-nelivetojärjestelmän ainutlaatuinen yhdistelmä nostaa mallin suorituskykyä, turvallisuutta ja maastoajo-ominaisuuksia.

Valitse sopiva ajotila

Monipuoliset ajotilan valintamahdollisuudet helpottavat ajamista erilaisissa olosuhteissa.

Kehittynyttä hybriditeknologiaa

Toyotan innovatiivisen hybriditeknologian ansiosta Toyotan 1.5 litran tehokkaat hybridimoottorit ovat kevyempiä ja reagoivampia kuin koskaan.

Ajamisen helppoutta

Yaris Cross Hybrid on erinomainen valinta autoilijalle, joka haluaa pienemmän kulutuksen ja alhaisemmat päästöt sekä jopa 50 % sähköajoa.

Design

Erotu muista


Älykäs suunnittelu tekee ajamisesta helppoa. Kompaktin kokoinen mutta crossoverille tyypillisellä korkeammalla ajoasennolla varustettu Yaris Cross on kuin luotu niin kaupunkiajoon kuin maantielle sekä ulkomuotonsa että ajo-ominaisuuksiensa puolesta.

Urbaanisti tyylikäs

Saatavilla oleva tyylikäs Urban Khaki bi-tone -ulkoväri tekee vaikutuksen korostaen täydellisesti karheaa crossover-tyyliä.

18" kevytmetallivanteet

Tyylikkään ulkomuodon kruunaavat saatavilla olevat 18" kevytmetallivanteet.

Korkeampi ajoasento

Crossovereille ominainen korkeampi ajoasento tarjoaa paremman näkyvyyden liikenteeseen.

Monipuolista tilankäyttöä

Kompakti ulkopuoli kätkee sisäänsä monipuoliset ja tilavat sisätilat. Lisähelpotusta tavaroiden lastaamiseen auton kyytiin tuo saatavilla oleva sähkökäyttöinen tavaratilan kannen avaus jalanheilautustoiminnolla.

Viimeistellyt yksityiskohdat

Ohjaamon saatavilla olevat Urban Khaki -väriset koristeosat ja istuinten tikkaukset heijastavat auton modernia tyyliä luoden saumattoman yhteyden sisä- ja ulkopuolen välille.

Toyota Yaris Crossin hybridivoimaa

Toyotan itselataava hybriditeknologia on ehtinyt jo viidenteen sukupolveen, ja hybridiautojamme on myyty yli 23 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Toyotan hybridit yhdistävät taloudellisen bensiinimoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin tarjoten jopa 50 % sähköajoa ilman, että autoa tarvitsee ladata. Voit vain keskittyä ajamisesta nauttimiseen.

Toyotan hybridiautoja ajetaan kuin mitä tahansa automaattivaihteista autoa. Taloudellinen bensiinimoottori käynnistyy automaattisesti, kun sitä tarvitaan, mutta aina kun mahdollista, auto kulkee vain sähkömoottorin voimalla.

Toyotan itselataavilla hybrideillä voit ajaa jopa 50 % ajasta sähkömoottorin voimin lähes äänettömästi. Ne ovat tehokkaita ja tarjoavat vahvaa ajamisen nautintoa sekä vakaata voimaa kaikilla nopeuksilla. Hybridivoiman tunnet ajaessasi.

Toyotan itselataavia täyshybridejä ei tarvitse erikseen ladata. Hybridiakku latautuu ajon aikana siten, että se ottaa talteen jarrutuksista ja moottorista syntyvää energiaa, joka perinteisessä ajoneuvossa menisi hukkaan.

Toyota hybridien uraauurtava akkutekniikka on suunniteltu kestämään auton koko käyttöiän. Hybridijärjestelmämme takuu on 5 vuotta / 100 000 km. Annamme hybridiakuille jopa 10 vuoden / 350 000 km:n akkuturvan.

Digitaalinen käyttökokemus

Aina yhteydessä


Uudistunut Yaris Cross tarjoaa vaivattoman käyttökokemuksen intuitiivisen teknologian ansiosta. Ota koko digitaalinen elämäsi mukaan matkalle Toyota Smart Connectin avulla, joka tarjoaa langattoman älypuhelimen integraatiomahdollisuuden sekä 10,5" multimediakosketusnäytön. Lisäksi saatavilla olevat 12,3” digitaalinen yhdistelmämittaristo, pilvipohjainen navigointi sekä reaaliaikaiset ohjelmistopäivitykset pitävät sinut aina ajan tasalla.

Kaikki tärkeä yhdellä silmäyksellä

Multimedianäytöltä näet helposti ja selkeästi kaiken tarvittavan tiedon, mukaan lukien ajonopeuden, hybridiakun varauksen sekä valitun ajotilan.

Vaivaton käyttökokemus

Toyota Smart Connect -multimediakeskus sisältää 10,5" -tuumaisen kosketusnäytön, äänikomennot ja langattoman älypuhelimen integrointiominaisuuden, jonka ansiosta voit nauttia Apple CarPlayn® eduista vaivattomasti.

12,3" digitaalinen mittaristo

Saatavilla oleva 12,3" digitaalinen mittaristo on suunniteltu tarjoamaan kaikki tarvittavat ajotiedot.

Turvallisuus

Toyota T-Mate


Uudistunut Yaris Cross on varustettu Toyota T-Mate -järjestelmällä. Toyota T-Mate yhdistää Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet ja muut kuljettajan avustinjärjestelmät, jotka on suunniteltu tukemaan sinua ja tekemään ajamisesta turvallisempaa, olit sitten moottoritiellä, kaupungissa tai pysäköimässä. Tutustu alla saatavilla oleviin varusteisiin.

Turvallisen poistumisen tuki (SEA)

Törmäyksen vaaraa vähentääkseen järjestelmä antaa varoituksen, mikäli ovea avattaessa havaitaan takaa lähestyvä ajoneuvo tai pyöräilijä. Jos järjestelmä arvioi törmäyksen mahdolliseksi, ulkopeileissä sekä kosketusnäytöllä olevat merkkivalot syttyvät ja varoittavat 

Kiihtyvyyden vaimennus alhaisissa nopeuksissa

Toiminto estää auton nopeuden kiihtymisen tilanteessa, jossa matalalla nopeudella ajettaessa kuljettaja painaa kaasupoljinta samalla kun auton eteen ilmestyy esimerkiksi toinen auto tai pyöräilijä. 

Pre-collision-järjestelmä (PCS)

Järjestelmä tarkkailee edessä olevaa tietä paitsi ajoneuvojen, myös jalankulkijoiden ja pyöräilijoiden osalta, ja tekee tarvittaessa automaattisen hätäjarrutuksen sekä avustetun väistöliikkeen.

Ennakoiva ajoavustin (PDA)

Ennakoiva ajoavustin tukee kuljettajaa tasaisessa jarruttamisessa. Avustin hidastaa ajoneuvon nopeutta lähestyttäessa edellä ajavaa autoa, kun kuljettaja nostaa jalan kaasupolkimelta.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot